Vinst i Sverok-upphandling

Igår söndag den 20 september beslutade Sveroks styrelse att gå vidare med mitt, Oktavillas och Leo Nordwalls gemensamma förslag i upphandlingen om ny kommunikationlösning för förbundet 2010. Upphandlingen lockade ursprunglingen 6 förslag. Fyra lämnade slutförslag och av dessa valde Sveroks styrelse ut vårt att förhandla vidare med. Kärnan i förslaget är en webbtidning inriktad på rörliga medier och interaktion. Webbplatsen designas av Oktavillas Joakim Håhl. Förslaget innefattar även en papperstidning inriktad på välskrivna reportage. Per-Emil Arvidsson, också från Oktavilla, en byrå inriktad på tidningsredesign, har gjort layouten till papperstidningen. Min del är har bestått i att utveckla Signalers redaktionella koncept men också att leda det redaktionella arbetet operativt och jobba med produktionen av journalistiskt innehåll.

About admin